Den Bosch

Wanneer u op jacht bent naar een vakantie in Den Bosch en daarbij op zoek bent naar het perfecte hotel in Den Bosch, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Veel hotels in Den Bosch en ook andere hotels in Nederland kunt u makkelijk en snel boeken via VakantieInNederland.nl. Of u nu een luxe hotel of een goedkoop hotel in Den Bosch zoekt, hier vindt u ze allemaal!

Den Bosch, de stad van het bourgondische carnaval, heeft met zijn middeleeuwse stadscentrum veel te bieden. ‘s-Hertogenbosch, zoals deze bourgondische stad ook wel wordt genoemd, is de hoofdstad van Noord-Brabant. De gotische Sint-Jan Evangelist basiliek is de meest bekende bezienswaardigheid van Den Bosch maar ook het oudste Nederlandse huis van baksteen “de Moriaan” is in het bezit van deze vestingstad. Verder kunt u het Noordbrabants Museum of het Stedelijk Museum ‘s-Hertogenbosch bezoeken, naar de Efteling of het Autotron of een ondergrondse rondvaart maken over de Binnendieze.

Vergeet niet een Bossche Bol te eten wanneer u in Den Bosch verblijft, hier komen ze orspronkelijk vandaan en zijn ze het lekkerst!