Rotterdam

Wanneer u op jacht bent naar een vakantie in Rotterdam en daarbij op zoek bent naar het perfecte hotel in Rotterdam, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Veel hotels in Rotterdam en ook andere hotels in Nederland kunt u makkelijk en snel boeken via VakantieInNederland.nl. Of u nu een luxe hotel of een goedkoop hotel in Rotterdam zoekt, hier vindt u ze allemaal!

Rotterdam is een hippe stad met veel moderne architectuur. Door de verwoestingen in de Tweede Wereldoorlog zijn veel gebouwen verwoest en weder opgebouwd. Rond de Maas staan vele moderne gebouwen die samen de enige echte skyline van Nederland vormen. Bezoek ook eens de Erasmusbrug of de Kubuswoningen van Piet Blom.

Naast veel architectuur kun je ook prima shoppen in deze multiculturele havenstad. In de “koopgoot” en rond het Beursplein vind u moderne winkels terwijl rond de Westersingel en het Museumpark veel kleine originele winkeltjes zitten. Op de grootste markt van Nederland, de Centrummarkt, kun je prima slagen voor antiek, kleding en etenswaren.

Hier komen de hotels onder de Euromast